среда, 27. фебруар 2013.

Da li je veza između Kerolajn i Klausa uopšte moguća?



Postoji veliki broj fanova koji bi voleli da vide vezu između Kerolajn i Klausa. Sada kada Džozef Morgan počinje da snima spin-off seriju “Originalni”, mnogi su zabrinuti da je bilo kakva mogućnost za ovakav par izgubljena.
Džuli Plek otkrila je za sajt Zap2It da, Klausovo napuštanje Mistik Folsa zauvek nije promenilo priču o Klerolajn. Ona je izjavila, “Ako ništa, spin-off je samo još jedna verzija prepreke. Veza između Kerolajn i Klausa je veoma nezgodna, jer mi razumemo zašto nju privlači on, jer i nas privlači. Ali Kerolajn nije lik koji će ikada opušteno krenuti u takvu vezu.” Istina, Kerolajnini moralni principi su takvi da bi joj bilo izuzetno teško da oprosti Klausu.
Kao što fanovi glavnog ljubavnog trougla ove serije znaju, prepreke su velika stvar kada se govori o pronalaženju sreće. Klausobo ubistvo je prepreka koja je trenutno nepremostiva u ovom trenutku. “Nešto mora da se promeni, da li je to lik Kerolajn ili Klausov, ili okolnosti, pre nego što bi pisci uopšte i razmislili o tome da njih dvoje budu zajedno,” rekla je Džuli.
Sa Klausom koji napušta grad, da li je zaista nešto od toga ostvarljivo? Teško je reći, ali Klerolajn fanovi ne bi trebalo da gube nadu. “Možete da gledatu na vezu između njih dvoje kao na nešto što će nastaviti da živi, na neki način, čak i kada on nije u seriji. Želja je još uvek tu.”

Нема коментара:

Постави коментар